Praktijkinformatie

Kind-oefentherapie is gevestigd in het gebouw van ‘De Verrekijker’ op de Vroonhoevelaan 14 in Alphen aan den Rijn.

De praktijk is geopend op woensdag en vrijdag, maar op andere dagen kan behandeling ook plaatsvinden in overleg. Vraag naar de mogelijkheden.

De praktijk is makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren, zie route.
Klik hier voor de kaart

Oefentherapie en kinderoefentherapie worden door de verzekering vergoed.
Behandelingen voor kinderen onder 18 jaar worden vergoed vanuit de basisverzekering tot een maximum van 18 behandelingen.
Behandelingen voor volwassenen vanaf 18 jaar worden alleen vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. Per zorgverzekeraar verschilt het aantal behandelingen wat vergoed wordt. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om dit uit te zoeken en door te geven aan mij bij de eerste behandeling.
Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent of oefentherapie niet in uw pakket heeft dan zullen de kosten rechtstreeks bij u in rekening gebracht worden. Als u tarievenlijst 2019 klikt kunt u de tarievenlijst inzien.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Ik sta in geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en werk volgens de laatste inzichten.
Bent u tevreden over de behandeling schrijf dan een waardering op zorgkaartnederland!

Heeft u klachten dan kunt u zich richten tot het klachtenloket paramedici.

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze verordening zorgt ervoor dat in de hele EU dezelfde privacywetgeving geldt. Klik hier voor het privacyregelement.